kelopak bunga, scm lagu, mouse " annurzahiyyaelshirazee" , nufnang iklan.

Sunday, 20 April 2014

me and partner : cemburu

hi peeps .
jumpa lagi the new entries.

topic cemburu adalah apa yang saya nak katakan is dari pandangan peribadi saya secara sendiri. and secara umum lah.

Cemburu merupakan emosi dan biasanya merujuk kepada perasaan negatif dan perasaan terancam, takut, dan risau bagi kehilangan sesuatu terutamanya melibatkan hubungan sesama manusia.

Cemburu sering digabungkan emosi seperti marah,benci, meluat ,kekurangan dan tidak berdaya.

Dan dalam makna umum pulak dilihat sebagai iri hati , mahupun perkataan berbeza tetapi istilahnya hampir sama.

sejak dari kecil lagi perasaan cemburu tu dah ada. malahan sejak bayi berusia 5 bulan pun sudah ada T____T omg !.


cemburu / iri hati ni memang sering orang anggap sifat yang negatif. actually kena juga consider apa yang baiknya. suka sangat baca segala post tentang Mario Teguh di fanpage milik beliau :

CEMBURU
1. Jangan bangga kalau pacarmu tidak cemburuan. Itu artinya dia tidak cinta.
2. Cemburu adalah tanda bahwa cinta harus memiliki.
3. Jika dia tidak penting bagimu, dan boleh diambil orang kapan pun, engkau tak mungkin merasa cemburu.
4. Cemburu adalah tanda cinta yang sehat. Yang tidak sehat adalah cara cemburu yang norak.
5. Terlalu cemburu adalah tanda ketidak-stabilan jiwa. Berhati-hatilah, untuk dua-duanya.
6. Cemburu itu tanda bahwa cintamu kuat. Tapi, pastikanlah bahwa dia pantas kau cemburui.
Semoga cinta Anda jujur, tulus dan setia, dan menuntun Anda mencapai kedewasaan dan kebahagiaan yang seutuhnya.
Aamiin
Mario Teguh – Loving you all as always

tahu, ramai diluar sana yang ada perasaan ni. malahan ada yang tak dapat control pun perasaan cemburu tu.
semuanya bergantung pada kita untuk mengendalikan perasaan cemburu tersebut.

for me, bila tanya partner cemburu tak dengan saya?

partner mesti akan cakap dia cemburu. tambahan lagi kerjaya saya yang terdedah dengan lain2 jantina malah lain pula beza agama etc.

so if berbeza agama tu memang susah lah. agama kita melarang bersentuh walau berjabat tangan dengan lain2 jantina. perkara tersebut merupakan sensitiviti ,and dorg mane nak faham pun. that why partner sangat cemburu if saya keluar entertainment dengan client.

saya sendiri cemburu kalau partner bersentuh2 dengan wanita2 diluar sana. jauh lebih cantik. jauh lebih sexy. masalahnya dengan penampilan saya yang bersederhana.. ahhh compete !

and tak boleh terima. cemburu if bertepuk2 bahu even tak kena kulit pun kan. but tetap saya tidak suka. and i know everyone pun tak suka.

tengok adegan anzalna and izzue islam dalam satu drama dekat tv. katanya lah. yang si isteri pelakon lelaki terbabit cemburu dalam adegan and memang warning/ marah  dekat anzalna sebab part yang berpelukan.

and me too memang tak suka. tapi memang dorg just acting kan. for me hipokrit sangat kalau cakap tak cemburu even benda tu just acting.

tak tahu lah kalau orang tanya apa perasaan anda bila suami dipeluk oleh pelakon terbabit?
adakah statement "saya mempercayai suami saya" akan keluar atau memang sound je.

and bagaimana pulak kalau si suami memeluk pelakon wanita ?
ok itu mari keluarkan senduk, spoon and fork and cucuk mata partner tu. hihihi

penah jugak tanya partner suka perempuan macamana. semuanya tak kalah. asik nak artis hollywood je.
tapi tak apa, bukanya artis tu nak dia pun kan? dan tak pernah tahu pun tentang partner kita ni. behehe

so me turn bagitau partner yang kita suka artis korea. punya la marah sampai nak tengok cerita korea pun dah tak bagi. hihihi actually saya mana nak minat sangat.saje jek. since saya suka lelaki sejak jumpa partner jek. macam tak boleh percaya kan? hihihi

btw cemburu terhadap partner ni kadang ada peringkat. bila dulu macam nak cemburu gila, cemburu buta. lepas tu tak cemburu lansung. and then timbul perasaan cemburu rasanya lite lite je datang. lepas tu bila hari hari mengadap partner cemburu tu become slowly down. bila jauh become higher than before. depend to situation.

whatever is. bila cemburu. cemburu lah kerana Allah s.w.t.
uruskan perasaan cemburu tu dengan sebaik2 nya.
jangan lah mengakibatkan dan mengundang dengan perkara yang tidak baik.
disebabkan cemburu,  kita rosakkan akidah and akhlak.
terutama bila membabitkan ilmu2 sihir dan santau menyantau akibat cemburu/irihati.
bunuh diri, etc.

uruslah sebaik-baiknya emosi kita. berdoalah supaya menjadi orang yang tabah,kuat dan sentiasa beriman dan diberi ketetapan iman. insya Allah tidak mengundang segala tindakan negatif.







love
zahiyya

always like that


hi peeps. currently memang duk ulang alik kl -penang pun. sometime memang penat. masa abes kat travel je penang kl selangor. macam duk ukur jalan dan sedang memeta jalan. hah itulah kerja aku.

hritu setel keje aku kat sri kembangan putrajaya kl then malam ahad tu aku gerak penang nek ktm.
so biasalah kan amek tiket awal  then melepak jap sambil tunggu train aku.

so mule aku lepak dengan budak india. pastu text la fiance, bleh plak di cakap aku ni kalau nak cari orang msti nak cari sebangsa. ok ! malas layan so , budak tu dah gerak train ke ipoh dah sampai 08.30pm, aku punya train sampai 09.30pm so tunggu lagi.

pastu ada satu couple dari kanada ni duk melepak sebelah aku. dorg nak ke thailand. so satu train dengan aku la nanti. tapi tak sama koc. duk la bersembang pasal negara masing2. okla dorg peramah. 
aku duk sorang ni melayan je lah citer dorg kan. so dorg tanye apa aku buat kat kl kan so apa aku nak cakap. 

rumah sister aku kat kl. plus aku blaja pun kl. n keje pun kl. cume parents jek kat penang sana.
so lets balik sana. 




so this is first time amek senandung langkawi and dapat diskaun sebab guna privilege card
berguna jugak ya.. behehhe 


so ada sape2 yang mampu amek gambar begini kat kl sentral?
nak tunggu train punye la lame ok.
sharp pkul 9ish gate dah bukak so aku pun takde tunggu2 tros masuk jek



amek bed camni okla tak perlu berebut seat ke apa kan?
ada bawah and atas jekkk
takyah nak apa sangat berebut duk sebelah windows ke hape ok
kalau yang bed macam ni memang ada windows ok 
tapi i is tutup 
macam tak senonoh pulak i baring then windows tdedah orang lua nampak.
so lets tarik langsir and tido bergelap behehe


so nampak macam comfort kan dah la murah gila
so lets sleep zzzzzzzzzzzz
hhahha kemain ye nampak bantal
lately nampak bantal jek memang over menguap
nyamuk lalat sekelian alam pon boleh masok
hikhik

sampai pagi tu around 4 something la. sepatotnya 5.30 cmtu tah nape rail malam tu smooth je takde apa2 msalah. alhamdulilah selamat.

walaupun hidup sendiri tapi still best, bebas nak buat apa2 sendiri
ada masa2 sendiri is quality time untuk diri sendiri atleast adalah independent kan
tak lah dungu hihi ok la bye





love 
zahiyya

Thursday, 10 April 2014

now what?

hi. busy minggu ni. supposed balik tomorrow. tapi macam taknak lagi. weheheh
jalan2 kl dulu baru balik

so since now memang kerap duk kl
2 week penang  , 1 week kl
and takde reason lain is memang busy pon long distance. so stay rumah akak ioals yang sulung ni. so memang wah nak cakap apa kan. memang dimanja2 haha dulu masa school pun akak aku yang jaga aku pun. since anak sorang sampai anak kedua and sampai anak kedua tu school la aku duk dengan dia. gila lama. so anak2 dia pun memang manja gila dengan aku.


plus now akak aku tambah lagi sorang hehe alish, so budak ni different sket dari kakak2 dia okeh.
garang okeh. tapi manja and suka buat2 manja dengan orang sebab kalau buat salah ke hape dia tak kena marah. good girl alish. eh ikut perangai sapa tah !

okey forget that.

esok i is ke serdang and seri kembangan plus to putrajaya.
this time i alone. ai is selesa alone tau. but pray for me ya.
i have to settle down my job. insha Allah.

so , its time to sleeps now.



bye.
love
zahiyya

Saturday, 5 April 2014

perception

hi peeps

tengok kes hanez suraya rasa nak marah rasa geram pun ada , takde la lawo mane harap make up je tebal..
and si suami pun boleh tahan jugak galaknya  ! kata si suami , liyana telah memfailkan kes penceraian sebanyak 2x. and now rumah tangga tengah bergolak. then that time jumpa si hanez. eh macam kebetulan.

yang rasa nak marah si hanez buat kenyataan dapat boyfriend kaya is bonus !
whateve , cukuplah semua orang dah maki and mencerca si hanez dan boyfriend.
kira hebatlah si hanez kan. orang kutuk2 pun she's acting like okey!
hahhahaha

ok end story tentang hanez!


now  nak story tentang perception aku pulak,
tentang sikap orang dan ini perception aku

ingat ye! ingat !  ingat sampai mati !

since jadi tunang orang banyak benda nak dijaga
before and after memang totally different.

kalau ikut aku tak perlu tunang , no fresh flower, no mini pelamin and etc
nikah and sanding terus!

but usually melibatkan family memang difficult lah kan ,so no choice aku pun follow.
plus family pulak tak pernah kenal and bersua muka.
so since bertunang ada la masa untuk berkenalan , yela kod!
esp aku lahh..

aku ni dah la memang tak peramah pun.
awal2 memang lah aku tak setuju nak tunang pun. tapi aku fikir and fikir dan fikir dan lagi. haha
so the engagement harus diteruskan.

apa guna ada hubungan pun kan setia , jujur, spent lot's of time tapi takda ikatan lagi
aku bukan la taknak tapi , macam tak ready. tah la macam2 perkara yang bermain difikiran masa tu.
benda tu aku nampak sebagai satu dugaan buat aku
dah la aku ni orang yang busy person dengan workout.
tension la sampai menangis2 lah. mula la nak angin dengan semua orang if tak kena apa2 dengan aku nak.

baju dah siap beli, cincin dah siap beli apa yang ada jek bcoz last time work biasa lah tu
seminggu nak engaged baru hegeh2 pegi cari mini pelamin
shawl apa semua ,memang aku bajet last minute sebab macam tak confim so aku tak nak beria
and tunang aku macam desak jugak suruh setel

mana nak fikir catering , food , and etc. tension tau!
and aku tak apply cuti pun masa nak engaged tu. semua orang marah.
and last aku buat plan terjun, amek mc. hahha
pastu setel segala benda.

saturday engagement. friday aku keja. so mc la jawab nya.
aku pun tak tau kenapa aku fikir kerja dari diri aku.
sampai size cincin totally change. masa tunang cincin aku rasa besar sangat wahahha
masa beli ok jek.. tak faham betul aku !

and masa bertunang majlis semua berjalan lancar alhamdulilah.
masa photoshoot, tunang asik la nak pandang aku, tak sangka dah tunang tak sangka dah jadi tunang kamu la apa la.. terima kasih , sambil orang shoot sambil la pandang aku i love u la apa la. sayang u la. terima kasih and tak sangka word tu tah berpuluh2 kali keluar dari mulut dia. hehehe

and what im gonna say its alhamdulilah and bersyukur !

so for now aku pun dah jadi tunang pun,so for those person yang akan berhadapan dengan aku kelak jangan la bila jumpa aku nanti talk to much about my fiance , old story mory i taknak dengar okeh !

i tak kuase nak layan pun for person as like u, aku kesian tunang aku nak cover diri dia front me.
bende ni sangat memalukan ,diri sendiri pun aku terasa malu. aku memang lah tak tahu sangat tentang latar belakang dia. memang itu pun yang aku nak, dari aku tahu and aku mengungkit , aku tak suka.
and untuk dia pun aku bagi dia ruang, ada benda yang aku janji tak kan sentuh. terlalu banyak pada aku.
aku tak suka marah2, aku tak suka nak menangis tak tentu pasal, nak cemburu bagai.
pada aku, kalau Allah S.W.T dah tetapkan jodoh aku dengan dia, itulah aku terima seadanya.
selama mana sepanjang mana jodoh aku dengan dia aku terima sebagai takdir. bukan sebab sape2.
tapi aku haraplah kekal sampai syurga. sekarang pun menjaga hubungan ni dah jadi sebagai tangungjawab aku.

bukanlah aku kenal dia baru setahun dua. sehari dua.
aku kenal dia since aku masih dibangku sekolah
dimana aku masa tu berumur 16 tahun. ya, form 4.
saya comot. dan dia segak beruniform. haaah seee ,
and bertunang when i am 23 and he just 28.
masa tu dia berkwan dengan sesape sahaje yang sebaya and aku still berkawan dengan kawan seremaja aku.
dunia kami too different ! jadi aku dah tak kisah pun . walau kami banyak jauh perbezaan tapi we still closed each other. hmmmm that why,

kalau kau memang bijak dan pandai aku rasa statement bodoh camtu tak kan keluar dari mulut kau. behave sket.  T______T


memanglah kita tak penah tak kenal pun, aku tak salahkan kau nak cakap camtu depan aku. aku ok je, tapi apa motif kau pun aku tak tau. so no respect from me ! maaf lah ye.. T_____T



whateve, aku tetap jalani hidup seperti biase and sekiranya jodoh aku berpanjangan Alhamdulilah. and harap pun memang macam tulah. T_____T


aku berusaha, aku berserah pada yang lebih berkuasa untuk tentukan segalanya.
tak perlu la sengaja nak menyakitkan hati aku walaupun benda tu betul and pernah belaku pun.
aku takde mase nak melayan yek !
kalau ikut as logic, aku takde nak carik2 pun fiance aku ni dah namanya jodoh pun. takdir. and sesuatu yang berlaku tanpa sempat aku nak mengelak. aku tak menyesal pun, mungkin ada rahmat nanti.

insha Allah.....


ok la, so peace kacang peas!

Thursday, 3 April 2014

lamanya membizi

hi..

lamanya tak update blog... tapi aku gigih jugak nak save moment kat sini.. lately busy sangat okeh..
19 march aku ke KL, siang tu aku kesana ke sini. and last decide malam tu nak turun kl.  sebab esoknya ada interview kat KL, company name rahsia. tapi berdekatan dengan klcc.

so 20 march pagi tu aku sampai.. interview dalam pukul 10 am, tapi around 9ish aku dah terpacak kat sana. that time fiance pun sibuk2 nak fly dari sarawak ke semenanjung. so jumpe la dia.
T_______T


Takde jumpe sesaje ye, banyak keje dia aku kena tolong. aku ni jenis tak suka bila berurusan dengan  orang , aku tak suka tangguh2. confirm kene sound dengan aku. sekali dengan fiance pun aku marah. sometime fiance ni lembut sangat, aku tak boleh macam tu.

tapi walaupun macam tu, aku puji sikap dia. aku kasar and dia sket lembut.
bukan lembut macam pondan tuh, hahhaha
tapi bahasa dia, and aku pulak bukan kasar macam tomboy ke hape mulut kongajo sangat ke nak maki2 orang. tak tak.. aku cuma tak boleh consider dengan orang yang cakap tak serupa bikin. so nada nada aku harus berbunyi tegas. haaaah gittew !

pedulik hape aku, yang fiance nak buat report polis la apa la. ni sebenarnya kes kontena. ktorg send car ke sarawak dari semenanjung. mane tak sakit hati nye balik semate nak urus bende ni, klua duit poket sendiri. dari sarawak ke semnanjung, pastu nak ke pantai timur lagi dari kl.

bende ni dah lame, geran car, segale nye dah serah kat pihak sane, since u dah pegang lama, sebulan lebih should u alreadly prepared. alert la ktorg dah bagi masa yang lama kod,so takde timbul isu nak setel dengan bos berapa amount yang ktorg dapat. lagi satu tentang amount yang ktorg request tu untuk claimed perjalanan dari sarawak ke kl, kl ke pantai timur. bayangkan lah ? ko ingat free yek?

dah la service macam hape, sepatutnya service door to door la kan? ni tak, detail one person to pickup car driving from pantai timur to kl.

alone okeh ! dah kereta fiance tu tak penah orang lain pandu, include aku. dia sorang je tau selok belok kereta dia tu..

punya la nak berjimat, tapi menyusahkan. tapi apa pun amount tu ktorg dapat walaupun tak banyak tapi ok la, dari korang bagi memang ikut suka korang kan? untung jugak fiance dapat claimed. dulu mase akak and abang aku lansung tak dapat claimed tau lagi banyak barang akak aku keta 2 bijik(mpv&sedan) motor pun same 2 bijik, basikal anak2 lagi perabot rumah bagai. satu kontena full tau. then duit claimed yang sepatotnya dapat tak dapat, dimamah oleh ulat atasan.. makan lah duit berkepuk tu suap anak bini jadik darah daging dorg yek! and last sekarang dah sakit, tu kan dah terkena. T______T

ingat sket jangan gilakan duit sampai tak kenal halal haram, nanti tangung la kifarah atas perbuatan kamu.

sekian ya dari ustajah zahiyyah yang garang ni okeh !

setel pasal kontena tu ktorg ke kl, and lepas fiance lapor untuk kusus so time me back to penang.
kaklong family at hometown, everday duk message nak pegi mana2 nak tinggal aku. huhu

aku bukan hape, selagi tak setel kerja camne la nak balik.
bila dah setel lege sangat and balik monday. elok aku sampai je terus dinner. dorg tunggu i tau , siap tanye nak hape coz malam tu nak abes an kupon BIL dapat masa konvo. kfc ,dominos, piza n etc.

makan malam tu aku gasak gomol micha aka baby alish.. haaah yuyu rindu sangat budak tecik tomot tomei ni.. hahaha si nana pulak yuyu yuuyu yuyu...si syamimi biase kalau hadap makan mulut zip! no talk..

si baby alish now dah pandai sebut NA NA, kalau nak pangil MI MI  tak pandai sebut tapi dia panggil KA KAK.  boleh la leecha. dia ni jenis malas sket, kalau orang ajar dia sebut something dia akan senyum jek..sebab tak reti,malas pulak nak belajar..takpe2 sayang yuyu kite belajar slow2 yeh.. heheh comel tau... geram yuyu..

kalau merajuk pun dah pandai.. cer ko buat marah dia ke hape kompom lagak dia camni,

huhhhhhh (sambil mulut muncung , tunduk kebawah dan berpeluk tubuh )

haaaah camtulh dia... gelagat dia comel sangat sangat...

tak padan dengan umur dia, tapi dari segi pertumbuhan slow sket gigi baru 4 batang. jalan pun lambat sket. and leecha memang susah makan, dia minum milk jek..tapi badan dia berisi. walaupun kurang makan tapi dia agak berat, dah 10kg. sekarang dah setaun 3 bulan.

so si alish ni memang penceria dalam family ktorg, harap baby alish ikut jejak langkah kakak mimie yek. mimie sangat bijak dan berbakat. yuyu puji bagi 5 star untuk mimie.

malam wednesday ktorg dinner kat lua makan steamboat.. yummy.. and sekali celebrate anniversary kaklong and abang wedding. makin meriah lah... tapi kek anniversary aku yang potong? kire boleh lah ye.. huhu

kaklong balik jumaat, sunyi terus rumah.. and aku pulak stay at my abang house.
kene konkong gila, layanan 5 star okeh... perut makin dipam, hahahha
dah aku cakap aku diet, tak nak makan malam , so ko mampu takat klua makan malam minum air jek?
sekali abang aku order ,harus kene habiskan...

T______T

Baru kelmarin petang dalam 3 pm aku sampai rumah, letak bag apa. keluar rumah balik. lepak ngan kawan jap. then balik rumah kemas barang aku. and now what?the second day 2:52 aku baru  lepas mandi.. huhu
siape yang berani marah? and just now abang sampai at rumah.. dorg tengah lunch.. huhuh
nak joinnnn bye bye... muntah lah dengan entry panjang macam ni. see u then bye!





love
zahiyya.

Friday, 28 February 2014

cerita sikit

hi peepss


korang sihat ? actually semalam tak cukup tido, mau taknye oncall sampai 5 pagi okeh!
orang tu tak ingat apa agaknya nak kerja ke apa esok , lepas tu merajuk taknak tido hape.
eeee degil nauu.. tua tua ni.

dah la dia cakap aku perangai children ! tak sedo, dah tua !
amat kasar okeh! aku ni takde la bebenor tue nye...

nowadays panas memang tahap betul
hujan pun dalam tak sampai few minute jek dah stop
dah la hujan gerimis jee,

kebakaran takyah citer okeh
teruk sangat ! dammmly  bad!

abes tanah pusaka fam aku terbakar kat kampung
but what to do?
bomba datang ambat tau
aku ada gak g tengok
memang teruk tau, sekejap je api jilat hutan2 tu semua
tapi abang aku cakap bagus jugak dari takde orang berkebun apa
ehhhh hello , hutan sangat penting okeh untuk ekosistem
ada yang perlu diteroka ada yang tak perlu
dibiarkan ekosistemnya supaya dikekalkan begitu
okehh aku mengaku hasrat MB penang ni nak buat green town  la apa kan?
Penang ni dah la terletak persisiran pantai, pulau pulak tu area georgetown!
u noe , dengan penghapusan hutan untuk memberi ruang kepada pembangunan/ bangunan mencakar langit menyebabkan kawasan kita ni jadik pulau haba
bahang yang amat2 panas
penah la satu hari tu, office takde aircond
maybe dorg selenggara ke hape kan? ye ke?
eh tak, latihan kebakaran kod.
dorang nak semua orang turun lapor diri kat bawah, dorang tutup aircond
but my office tak turun lah ,
kalau ada pun aku la yang kena turun tak koser okeh!
keja banyak gila.

so by the time dorg switch off aircond tu
memang panas la dalam office
high buliding macam office aku memang dorg centralize je aircond tu 9am-5pm
lepas tu budak office aku memasing pasang stand fan
then dorng bukak window office konon bagi angin masuk la
aku g kat area window tu ingat angin best la sebab memang tepi pantai pun office aku ni

aku g , mak ai bahang gila okeh
angin panas.... aku tak sure aku dah share ke blom picture pemandangan office aku betul2 tepi laut
jap yeh aku cari picture from office windows.

 
haaah ni view yang paling aku suke so far, if kau tens kes tak jalan keja kau sangkut2 plus stress lua pejabat
kau lepak jap sini , best !

picture masa musim tengkujuh, hujan asik lebat.
dari car parking sampai ke office akibat kecuaian aku tinggalkan payung tah kemana2 mase outwork
aku terpaksa redah hujan by everytime
kalau nasib baik dapatlah berkongsi payung dengan hero kat same building aku ni
tapi tak tahu la dari company mana kan?
hihi joking okeh..





sepatutnya view ni nampak seberang sane bandar butterworth tau
tapi hujan yang lebat ,kilat, petir apa semua
memang kabus je kau nampak

time hujan hujan boleh la kau dekat dengan windows ni
kalau panas jangan harap nak dekat berbahang okeh!

sekarang ni musim panas, panas yang teramat amat panas
few negeri dah kena catu air nye ye?
so far penang alhamdulilah

aku dengar dorg ada buat pembenihan awan
aku rasa is not working
tau je la angin sekarang macamana

so but what to do
just  doakan yang terbaik..
aku sendiri tak selesa panas macamni
bibir pecah, kulit kering sampai tahap aku sapu vaselin la kat kulit
scary ok tengok kering sangat.


ok la peeps
end dulu yeh story ni
bye korang



love
zahiyya

Thursday, 27 February 2014

mood kelaut

hi peeps

lately mood macam kelautkan
so mari persetankan bahagian kiri masing2
caitttt... jauh2 pegi semua rasa yang tak enak ni
jangan mengangu lagi okeh,
hope takde gangguan lagi
pegi lah semua rasa yang tak enak ni

meroyan pulak kat sini kan? T___T
takde apa nak dicoretkan melainkan luahan hati adinda.. kikiki

so nowadays macam malas sikit nak menulis kat blog
tapi gigih jugak nak menulis sebab
satu dua cerita yang patut aku consider untuk ingat kelak
T________T

lately macam rindu seseorang tak tau la orang tu rindu ke tak
benda ni dah lama
haishhhhhhhhhh baik pergi jauh2 rasa ni...
aaaaaa tak suka !


ok la macam melalut je kan
ioals undur diri dulu
terbau bau kek yang di bake
haiissshhhhh sedap sedap..
bye !





love
zahiyya